Valentijn (win)actie

10 februari 2017 0
In de picture staan. (normale prijs 197 euro.) Gratis voor de eerste 30 aanmeldingen.
Veras je valentijn met ons nieuwe programma In de picture. Alles draait hierbij om verbondenheid en comfortabel in de picture staan.
Binnen een relatie is het heel belangrijk om het beste van jezelf te laten zien. Dans draagt hieraan bij. Een avond met een combinatie van dans en educatie.
Je cadeau aan jezelf en je partner zijn nieuwe inzichten die bijdragen aan een perfecte relatie.
En als dat nog niet genoeg is….we sluiten de avond af met een bachata Roza. Vraag je dame ten dans met een roos en een romantische lach.
Ons doel is om de wereld te veranderen door met meer fun en joy te genieten van elk moment in je leven en daarbij het beste in jezelf te laten zien.
Als cadeautje krijgen jullie na deze avond mijn boek In de picture staan. Dè 7 stappen naar comfortabel in de picture staan. Tijdens de avond worden deze 7 stappen ook doorgenomen.
Bij dit aanbod krijgen jullie na een half jaar een terugkomdag met een gratis relatie-apk voor als jullie overal samen uit willen komen.
Meld je nu aan op www.dansschoolpasofino.nl/contact.
Bij ons contactformulier schrijf je bij bericht/vraag aanmelding gratis comfortabel in de picture leren staan.in-de-picture-logo-2

Reacties

0